Андре Онана отправи предизвикателство към Сити: Те трябва да се докажат на финала


Андре Онана отправи предизвикателство към Сити: Те трябва да се докажат на финала
Снимка: Getty Images

1100 0

Вратарят на Интер - Андре Онана, отправи предизвикателство към Манчестър Сити непосредствено преди да прозвучи първия съдийски сигнал на финала в Шампионска лига в Истанбул. Камерунският страж също така потвърди, че по никакъв начин не изпитва страх от голямата звезда на гражданите - Ерлинг Холанд.

Напрежението преди финала

"Спокоен съм преди мача, няма никакво напрежение върху мен или съблекалнята. Няма да е никак лесно, но по-голямата част от напрежението пада върху тях. Ние сме голям отбора, така че е нормално да има очаквания и към нас. Когато отбор като Интер стигне финал, той трябва да го спечели. Когато погледнете ситуацията, то няма как да сме аутсайдери, защото историята говори сама за себе си", каза Онана.

Страхът от Холанд

Андре Онана бе категоричен, че се страхува само и единствено от Бог, но посочи, че той няма да бъде на терена, което абсолютно означава, че камерунецът няма да изпитва никакъв страх от норвежката суперзвезда на "гражданите".

"В този живот се страхувам само от Бог и не го виждам никъде по терена. Хората са просто хора. Те вероятно са най-добрият отбор в света, но те ще трябва да го докажат в събота на финала. Ние ще бъдем там, за да защитаваме и представляваме Интер, но и за да напишем още една страница от историята. Няма да ни е лесно, но те ще трябва да доказват, че са най-добрите в света. Дузпи? Много съм добър в тях. Аз нямам притеснения да се изправя срещу никого, не само срещу Сити. Всички сме големи играчи и знаем как се играят финали", лаконичен бе камерунецът.

Манчестър Сити е спряган за абсолютния фаворит на финала в Истанбул, така бе и преди 2 години в Порто, но тогава Челси имаше други планове за "гражданите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички