Гарет Бейл посочи най-специалния за него момент в Шампионска лига


Гарет Бейл посочи най-специалния за него момент в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2330 0

Гарет Бейл е сред играчите на Реал Мадрид, които най-често се спрягат за напускане на клуба. Наскоро дори отново се появиха информации, че през лятото уелсецът може да се сбогува с мадридчани. В момента обаче това не е на дневен ред, а от BT Sport се свързаха с Бейл, който в момента е в Испания, където е прекарва изолацията си.

Бейл избра любимия си момент в Шампионска лига през тези години в Реал. "Ако трябва да избирам, това ще е десетата титла на Реал ('Décima'). Това бе първият ми триумф в турнира и чувството бе уникално. Също така заради начина, по който спечелихме - беше много специално и вълнуващо. Друг важен момент бе и победата срещу Ювентус, тъй като спечелихме в моя роден град - Кардиф. Не всеки играч може да се похвали с това".

"Не можем да излезем на разходка или да спортуваме в последните няколко седмици в Испания. Строго забранено е, но това е най-доброто за всички. Всички разбираме, че са нужни лишения, за да се върнем към нормалното. Трябва да извлечем позитивите. Обикновено пътуваме, за да играем някъде или да прекараме нощта на лагаер. Сега съм вкъщи с децата си, жена ми и семейството. Обичам да прекарвам време с тях и да не се налага да ходя на работа всяка сутрин". А с кои други играчи от Реал са готови да се разделят - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички