Рома ще бъде принуден да продаде звездата си


Рома ще бъде принуден да продаде звездата си
Снимка: Getty Images/Guliver

2746 0

Отборът на Рома обмисля продажба на голмайстора си Един Джеко, след като столичният тим беше силно засегнат финансово от кризата с пандемията от коронавирус. Босненският национал е капитан на отбора и заедно със съотборниците си и треньорът Пауло Фонсека вече опитаха да помогнат на клуба, като се откажат от заплатите си в следващите 4 месеца.

34-годишният нападател, който има договор с Рома до лятото на 2022-ра година, може да се окаже „жертва“ на финансовата криза в отбора. Според „Кориере дело Спорт“ отменянето на мачовете в Серия А и Лига Европа ще коства много на римския тим и има опасения, че клубът може да се окаже със 100 милиона евро назад. Това означава, че Рома ще трябва да продава, а именно Джеко е един от играчите, които могат да си тръгнат от отбора.

Интер вече се опита да вземе босненеца през миналата кампания, но оферта на стойност 10.5 милиона паунда бе отказана от „вълците“. Сега обаче подобно предложение може да бъде прието, а „нерадзурите“ виждат Джеко като добра опция за партньор в атака на Ромелу Лукаку. Реал Мадрид също е свързван с национала на Босна и Херцеговина, който може да се окаже потенциален заместник на Лука Йович. През настоящия сезон Джеко има 15 гола в 32 мача за отбора. А ето коя легенда на Рома се изказа негативно за настоящото ръководство на отбора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички