Зинедин Зидан заменя Маурицио Сари начело на Ювентус?


Зинедин Зидан заменя Маурицио Сари начело на Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

2968 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан може да замени Маурицио Сари в тима на Ювентус, съобщи Le10sport.com. Зидан може да напусне "кралския клуб" заради влошените си отношения с президента на клуба Флорентино Перес и Ювентус възнамерява да се възползва от това.

Представители на клуба от Торино вече са се свързали с френския специалист. По време на кариерата си Зизу игра за Ювентус от 1996 до 2001 г., и стана два пъти шампион на Италия с тима, а след успешното си представяне в тима на Франция на Световното първенство през 1998 г. получи "Златната топка".

Контрактът на Сари с италианския клуб е до 30 юни 2022 г. Той оглави "Старата госпожа" през лятото на 2019 г., заменяйки на поста Масимилиано Алегри, който бе наставник на отбора от 2014 до 2019 г. В момента "бианконерите" са лидери в Серия А, но имат преднина от само една точка пред втория Лацио.

Междувременно легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон отправи изключителни признание към Христо Стоичков, поставяйки го в идеалния си отбор, с който е играл (подробности вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички