Дейвид Бекъм ухажва футболист на Реал Мадрид


Дейвид Бекъм ухажва футболист на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1688 0

Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм преговаря с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за потенциален трансфер в клуба от Мейджър Сокър Лийг на Хамес Родригес. Бившият английски национал е в добри отношения с Перес, след като именно президентът на „Лос Бланкос“ беше човекът, който го докара на „Сантиаго Бернабеу“ през лятото на 2003-та година от Манчестър Юнайтед.

Според ‘Goal’ Перес е склонен да преговаря за колумбийския национал, след като Хамес рядко попада в плановете на наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Дейвид Бекъм е на мнение, че 28-годишният колумбиец е страхотен футболист, въпреки проблемите му в испанската столица и смята, че евентуален негов трансфер в САЩ би изпратил Интер Маями на съвсем друго ниво що се отнася до кометрсиализация на тима. Ако се стигне до трансфер, това ще е голям удар за отбора, който ще се състезава в най-горното ниво на американското първенство през следващата година, тъй като Хамес Родригес все още е в пика на своята кариера.

Не е ясно обаче дали колумбийският полузащитник ще е склонен да се раздели с футбола в Европа толкова рано в своята кариера. През последните седмици се появи информация за интерес към него от страна на няколко клуба от Висшата лига като Арсенал, Манчестър Юнайтед, Евертън и Уулвс. А ето с кои други играчи е готов да се раздели Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички