ВИДЕО: Моментът, в който Лионел Меси буквално остави Кристиано Роналдо на колене и вкара гол


ВИДЕО: Моментът, в който Лионел Меси буквално остави Кристиано Роналдо на колене и вкара гол
Снимка: Getty Images/Guliver

4172 0

Двамата най-велики съвременни футболисти без никакво съмнение са Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Благодарение на трансфера на португалеца от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид през 2009 година, привържениците имаха щастието да наблюдават често сблъсъка между CR7 и аржентинеца чрез "Ел Класико".

За съжаление, през 2018 година Кристиано напусна "Сантяго Бернабеу" и пое към Ювентус и оттогава не сме имали честа да видим нов епизод от дуела им. Понякога Меси се е представял по-добре в тези срещи, а друг път Роналдо е попадал под светлината на прожекторите за сметка на "бълхата".

През 2011 година обаче е един от най-символичните моменти в полза на Лионел Меси. Тогава той не само, че вкарва на Реал, а секунди преди това буквално оставя Роналдо на колене, след като португалецът не е успял да го спре. Ситуацията можете да си припомните във видеото по-долу.

В полза на португалеца, пък, вчера (21.04) се навършиха точно 8 години от раждането на иконичният жест на Кристиано Роналдо на "Камп Ноу" срещу Барселона на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички