Реал Мадрид готов да се раздели с шестима през лятото


Реал Мадрид готов да се раздели с шестима през лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

3464 0

Реал Мадрид може да се раздели с шестима от играчите си, за да дубере достатъчно средстава и да привлече желаните летни попълнения, твърди AS. Според изданието - от ръководството на клуба вече са обявили пред Зинедин Зидан това решение.

Френският специалист дори вече е изготвил списък с играчи, с които може да си позволи раздяла. Едва ли е изненада, че на първо място е поставил Гарет Бейл, който два пъти бе много близо до изхода на "Сантяго Бернабеу". Най-вероятно 30-годишният уелски национал ще реализира трансфер в Китай след края на сезона.

Друго голямо име, което ще си тръгне от Реал, е колумбиецът Хамес Родригес. Офанзивният халф така и не успя да спечели доверието на Зидан и е много вероятно да си тръгне. Другите, които ще бъдат продадени след края на сезона, са Лукас Васкес, Мариоано Диас, Начо Фернандес и Лукас Одриосола, като последния най-вероятно ще бъде заменен от играещия под наем в Борусия Дортмунд Ашраф Хакими.

Централният защитник на РБ Лайпциг Даниел Упамекано пък най-вероятно ще бъде купен на мястото на Начо. Според AS продажбата на шестимата футболисти ще донесе на Реал около 120 милиона евро, а освен това ще облекчи годишния бюджет за заплати със 75 милиона, което ще позволи на Зидан да освежи състава с нови попълнения. А пък начело на кой отбор изпращат Зинедин Зидан - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички