Айнтрахт Франкфурт не се даде на Тотнъм


Айнтрахт Франкфурт не се даде на Тотнъм
Снимка: GettyImages

1393 0

Айнтрахт и Тотнъм не успяха да се победят в среща от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Двата тима си поделиха инициативата в срещата, както и точките, тъй като не успяха да си вкарат гол. По този начин те заемат съответно втора и трета позиция (Тотнъм, Айнтрахт) с равни точки – по четири. Във въпросната група D Спортинг остава на върха с шест точки, докато Марсилия е на последа позиция, въпреки срещата от днес между двата тима.

Гостите от Лондон създадоха повечето опасни ситуации през първата част, а под „светлината на прожекторите“ бяха Кейн, Сон и Перишич. Първите двама комбинираха при първите две ситуации и пратиха по един удар, докато хърватинът обстреля Трап в 44-та минута. В добавеното време пък от Тотнъм имаха претенции за наказателен удар, но след преглед с ВАР бе взето противоположното решение.

Всичко най-интересно от втората част се случи в първите петнадесет минути, когато домакините създадоха две интересни атаки, докато гостите имаха нов реален шанс за гол. 

 Първо Кнауф засече по чудесен начин центриране и изпрати топката в левия ъгъл, но Лорис се намеси с по чудесен начин. След 4 минути - в 54' Мин Сон стреля точно до дясната греда от наказателното поле, след като засече подаване от страна на Ричарлисон, но без успех.

 Вижте развоя и на останалите срещи от вечерта в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички