Арсенал мечтае за големи успехи и вече набеляза звезда за зимния трансферен прозорец


Арсенал мечтае за големи успехи и вече набеляза звезда за зимния трансферен прозорец
Снимка: Getty Images

2003 0

Арсенал оглавява временното класиране във Висшата лига при почивката за международни срещи и едновременно с мислите за предстоящите мачове, Артета и компания обмислят своите ходове на зимния трансферен прозорец.

"Топчиите" проявяват интерес към крилото на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом, като Bild съобщава, че от столичния гранд вече са се свързали с агентите на 22-годишния датски национал.

Младокът се присъедини към "орлите" едва през 2021 година, когато триумфиралите в Лига Европа платиха 7 милиона евро на Брьондби за правата на таланта. Неговото представяне в първия му сезон на толкова високо ниво не бе постоянно и в крайна сметка завърши сезона с 5 гола и 4 асистенции.

Той обаче започна настоящия сезон по оптимистичен начин и се предполага, че клубът от Острова е готов да задели 20 милиона евро за футболиста, като по този начин настоящия му клуб ще получи с пъти по-голяма сума от планета да него.

Вижте как се развиха последните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички