Валверде не бърза да се радва: Ливърпул може да ни отстрани


Валверде не бърза да се радва: Ливърпул може да ни отстрани
Снимка: Guliver/GettyImages

1342 0

Наставникът на Барселона - Ернество Валверде, продължава да е доста умерен в изказванията си преди реванша от полуфиналите в Шампионска лига на "Анфийлд". В първата среща каталунците взеха много комфортен аванс от 3:0 у дома, но Валверде не счита, че отборът му е сигурен финалист.

"Резултатът няма да ни повлияе. Трябва да играем на ниво и в реванша, както го направихме в първата среща. Всяко разсейване може да ни доведе до големи грешки. Ще бъде тежко, защото стадионът там мотивира много Ливърпул.  Предстои ни да срещнем един голям съперник. Възможно е Ливърпул да ни елиминира. Нищо не се знае. Те са много силни и до момента са загубили само един мач във Висшата лига", заяви наставникът преди двубоя.

"Всеки от двата тима си има собствен стил на игра. Понякога има моменти, когато трябва да се защитаваш, но понякога топката просто не спира да лети от една половина в друга. Трябва да атакуваме. Това е нашата философия, искаме да играем нападателно. На три мача от требъл? Не знам как да се чувствам. Да може би влияе, но аз лично съм равнодушен. По-добре да мислим за реванша, отколкото да говорим за требъл".

А какъв ще е изходът след реванша в Ливърпул според Жозе Моуриньо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички