Моуриньо: 3:0 е резултат, който праща Барса на финала


Моуриньо: 3:0 е резултат, който праща Барса на финала
Снимка: Guliver/GettyImages

2380 0

Жозе Моуриньо вярва, че третият гол на Барселона във вратата на Ливърпул в първия полуфинал от Шампионска лига на практика е предрешил крайния победител от сблъсъка. Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед смята, че мърсисайдци са имали шанс за продължаване при дефицит от два гола. Но брилянтното изпълнение на голямата звезда на каталунците Лионел Меси от пряк свободен удар (неговият гол номер 600 за „блаугранас“) наклони сериозно везните в полза на испанския шампион.

Моуриньо сподели, че „червените“ ще трябва да се надяват на чудо в реванша на „Анфийлд“, ако искат да са за втора поредна година на финал.

Когато резултатът бе 2:0, смятах, че сблъсъкът е отворен. Когато те пропуснаха онзи шанс за 3:1, също, но 3:0 си е 3:0. Трудно е да се повярва, че тимът ще изпусне отново преднина от три гола, след като Рома превъзмогна това голямо изоставане миналата година. Знам от личен опит, че на „Анфийлд“ е много тежко, тимът се представя отлично у дома, но ако Барселона отбележи на реванша, трябва да допусне пет, за да е аут от надпреварата. Смятам, че това е твърде голяма преднина и че Барселона е гладен за трофея. Меси е човекът, който изнася тежестта във всеки мач. Те искат Шампионската лига повече от всичко“, коментира португалският специалист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички