ВИДЕО: Роналдо и Меси с невероятни пропуски! Кой бе по-недопустим?


ВИДЕО: Роналдо и Меси с невероятни пропуски! Кой бе по-недопустим?
Снимка: Sportlive/ колаж

2423 0

В ерата на двама футболисти сме свикнали непрестанно да ги сравняваме чрез величествените им постижения и игри. Разбира се, става въпрос за Кристиано Роналдо и Лионел Меси. В този случай обаче ще сравняваме техни неуспехи.

И португалецът, и аржентинецът се отчетоха с пропуски, които са невероятни, още повече за ужасяващо високия стандарт, който сами са наложили. В крайна сметка и Ювентус, и Барселона успяха да надделеят с 2:1 срещу на пръв поглед непретенциозните отбори на Локомотив Москва и Славия Прага, но нестандартните пропуски няма как да не бъдат забелязани.

34-годишният "мореплавател" не успя да се възползва от невероятен пас на Хуан Куадрадо, като не съумя да насочи топката от непосредствена дистанция - вратарското поле. Две години по-младият му колега, пък, пропиля още по-впечатляващо подаване на Серхио Бускетс, което бе отклонено от друг играч на Барса, а за Меси остана просто да насочи топката в мрежата, отново от вратарското поле - нов пропуск.

Вижте сами двете положения и преценете кой пропуск е по-внушителен. Нека обаче не забравяме, че и Ронадло, и Меси са просто хора - да не бъдем твърде критични. А в каква любопитна ситуация се забърка Роналдо в същия този мач срещу Локомотив Москва - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички