Петер Бош за Обамеянг: Това е най-слабият играч в света


Петер Бош за Обамеянг: Това е най-слабият играч в света
Снимка: Gulliver/GettyImages

2304 0

 

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бос коментира възможния трансфер на своя нападател Пиер-Емерик Обамеянг в Реал Мадрид. Това се случи преди началото на двубоя, който е последен за двата тима в груповата фаза на Шампионска лига.
"Обамеянг? Това е най-лошият играч в света. Много е слаб. Шегувам се. Надявам се, че той няма да премине в Реал. Той притежава класа и има всички необходими качества, за да играе за Реал. Но се надявам, че ще остане в Борусия", каза Бос, цитиран от Marca.
Иначе в Германия подновиха писанията, че габонецът ще премине в испанския гранд още тази зима. 
Според слуховете нападателят, който вкара тази вечер 2 гола на мадридчани, е в конфликт с ръководството на клуба и с някои от съотборниците си.

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Петер Бош коментира възможния трансфер на своя нападател Пиер-Емерик Обамеянг в Реал Мадрид. Това се случи преди снощната победа на "белия балет" в последния мач за двата тима в груповата фаза на Шампионска лига.

"Обамеянг? Това е най-лошият играч в света. Много е слаб. Шегувам се. Надявам се, че той няма да премине в Реал. Той притежава класа и има всички необходими качества, за да играе за Реал. Но се надявам, че ще остане в Борусия", каза Бош, цитиран от Marca.

Иначе в Германия подновиха писанията, че габонецът ще премине в испанския гранд още тази зима.

Според слуховете нападателят, който вкара вчера 2 гола на мадридчани, е в конфликт с ръководството на клуба и с някои от съотборниците си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички