Валдано: Егоизмът на Иско и Роналдо тормози Реал


Валдано: Егоизмът на Иско и Роналдо тормози Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2420 0

Бившият директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано заяви, че един от най-големите проблеми в отбора в момента е егоизмът на някои от играчите. Той посочи и други фактори, които спират испанския гранд през настоящия сезон.

"Един от основните проблеми на отбора е добре познатият егоизъм, заяви легендата, цитиран от AS. - Проблемът не е в небрежната игра, а в това, че много играчи искат да спечелят мачовете сами. Иско е един от тях. Той се появява на всеки участък от терена, което го прави важен играч, но той пропуска последните 20-35 минути".

"Това важи и за Кристиано Роналдо. Той се стреми да вкарва във всяка ситуация. Игра добре с Атлетико (0:0), но изобщо не си взаимодейства с Бензема. Карим не търси Кристиано. Кристиано не търси Бензема. Статистиката говори, че те не са си направили един на друг асистенция през цялата втора част. Това тормози отбора, който продължава гонката за първото място", добави Валдано.

Както е известно, след 14 кръга в Ла Лига Реал има 28 точки и заема четвърто място в класирането. "Белите" изостават от лидера Барселона с 8 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички