Ливърпул касапи? Верати едва не откъсна крака на Гомез, но остана на терена (ВИДЕО И СНИМКИ)


Ливърпул касапи? Верати едва не откъсна крака на Гомез, но остана на терена (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

1988 0

Според Юрген Клоп, играчите на Ливърпул са изглеждали като касапи заради многото жълти картони и нарушения, извършени срещу ПСЖ. Но истината в мача беше съвсем друга - Неймар и компания прекалиха със симулациите, а това безспорно повлия негативно на играчите в червено. Мачът обаче можеше да се развие по коренно различен начин, ако главният рефер беше показал директен червен картон на Марко Верати за безумно нарушение срещу Джо Гомез.

В 24' при отиграване на защитника с топката италианският национал скочи на шпагат в краката му, а освен това заби водещия си крак с бутоните напред право в крака на Гомез. Подобни влизания неведнъж или два пъти са приключвали с тежка контузия, но за щастие бранителят успя да премести крака си така, че да избегне счупване. За това отвратително и крайно не футболно действие, халфът на ПСЖ получи само жълт картон.

За сметка на това, той дори не беше изгонен от игра по-късно в мача, когато откровено симулира при сблъсък със съперников футболист, хвана се за крака, но, когато видя, че реферът е отсъдил нарушение в полза на Ливърпул, веднага стана и се затича към съдията. Ето го и този момент:

 

Вижте и нарушението му срещу Гомез:

Имаше ли феърплей в мача ПСЖ - Ливърпул - вижте какво каза Клоп по темата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички