Бивш играч на Ливърпул нападна жестоко ПСЖ: Трябва да се срамуват пред семействата си


Бивш играч на Ливърпул нападна жестоко ПСЖ: Трябва да се срамуват пред семействата си
Снимка: Guliver/GettyImages

2130 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър критикува сериозно отбора на ПСЖ заради неспортсменското им поведение по време на мача с мърсисайсци в Шампионска лига. Парижани победиха с 2:1, но според Карагър играчите трябва да ги е срам да се изправят пред семействата си, визирайки, че са бавели времето в симулации твърде много. 

"Неспортментската тактика на ПСЖ би трябвало да накара да играчите да се срамуват пред семействата си. Беше много унизителното. Неймар започна дори още първото полувреме. Говорим за един от най-добрите футболисти в света, но да го наблюдаваш по този начин бе срамно", заяви бившият играч на Ливърпул.

"Ако продължи да се държи така по време на цялата си кариера, то той ще бъде запомнен именно с това, а не колко добър футболист е. Това оставя един неприятен привкус и нямам никаква симпатия към играчите на ПСЖ. Ако Клоп е разочарован, то това е напълно разбираемо. Дори и капитанът Тиаго Силава действа по този начин.

Те са един страхотен отбор и нямат нужда от подобни тактики, трябва да говорят само с футболните си умения. Трябва да се засрамят. Не знам как ще се прибрат и ще гледат семейството си в очите, и ще говорят с жените си. Само децата в детските градини се търкалят по този начин", не спря с критиките Карагър. 

Какво заяви Юрген Клоп след двубоя - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички