Словесна канонада срещу Неймар, ПСЖ, спортсменството и неговата липса


Словесна канонада срещу Неймар, ПСЖ, спортсменството и неговата липса
Снимка: Guliver/GettyImages

3119 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не остана никак доволен от "представлението" на ПСЖ и Неймар, като беше категоричен, че актьорските им изпълнения нямат място на футболния терен. Германският специалист беше видимо ядосан от видяното на терена по време на загубата на неговия отбор и, въпреки че отчете факта, че победата на парижани е заслужена, то той имаше какво да каже за постоянните симулации от страна на футболистите на френския гранд.

"Наясно съм, че сега във вестниците ще пише "Клоп каза", но не ме интересува - броят на прекъсвания в този мач беше абсурден. Два поредни сезона получаваме наградата за феърплей, а тази вечер изглеждахме като касапи. Да, беше много умно от страна на ПСЖ, и най-вече на Неймар, но много играчи падаха по терена, изглеждайки че са тежко контузени, а после им нямаше нищо. След няколко такива изпълнения се изнервихме и вече не играехме със спокойствие", категоричен беше Юрген Клоп.

"Бяхме агресивни и, за съжаление, на моменти демонстрирахме негативна агресия, а това не ти помага във футбола. Ядосахме се и бяхме много разочаровани. Ако реферът позволява да се случи това, кеото видяхте, трябва да го приемем. Мога да кажа 500 хиляди неща, но не искам да виждам тези мои думи в медиите утре. Имате мозък - използвайте го, напишете нещо или го кажете в ефир. Каквото искате правете.

"Жълт картон се дава за всичко. Ако някой играч падне, преиграва и се прави на умрял, а после стане и му няма нищо - това е жълт картон. Това е неспортсменско поведение. Не искам да отнемам нищо от ПСЖ, не очаквам и помощ от реферите, но очаквам те да успокоят играта и да премахнат такова поведение. Дори Джо Гомес получи жълт картон, а той е най-милият човек на планетата. Дори можеше да получи червен...

В крайна сметка, загубихме, защото те вкараха два гола, ние един и ние не играхме достатъчно добре", каза още Клоп. Той не беше единственият човек, който беше на мнение, че в ПСЖ трябва да се срамуват от себе си - какво каза една от легендите на Ливърпул по темата четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички