Азар след критиките: Знаете кой носеше №7 преди мен в Реал Мадрид


Азар след критиките: Знаете кой носеше №7 преди мен в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2509 0

Новата перла в короната на Реал Мадрид - Еден Азар, изобщо не се притеснява от критиките по свой адрес след сравнително слабия старт на кариерата му в "кралския клуб". Белгиецът беше контузен известно време, а след завръщането си не блести с познатия от Челси блясък. Но атакуващият футболист вярва, че скоро ще покаже на какво е способен. 

"Както казах още на представянето си - все още не съм "галактико". Трябва да се докажа. Знаете много добре кой носеше №7 преди мен и от мен зависи да покажа на всички, че съм най-добрият футболист на планетата. Ще се наслаждавам на играта и ще давам всичко от себе си както в мачовете, така и на тренировки", коментира Еден Азар по време на пресконференция преди битката с Брюж в Шампионска лига. 

"Знам, че всички очакват повече от мен. Аз също очаквам повече от себе си, но това е процес. Нормално е да има критики, когато не играя на ниво, но това не влияе на играта ми и никога не съм се притеснявал от по-остри коментари. Просто хората трябва да имат малко търпение към мен. Нямам никакви съмнения в качествата си, а колкото повече увереност придобивам, толкова по-добър ще ставам", зарече се белгийската суперзвезда. 

След посредствени мачове срещу ПСЖ и Атлетико той ще има шанс да се докаже срещу Брюж във вторник вечер в Шампионска лига. Очаква се Азар да е титуляр, а най-хубавата новина свързана с него е, че е напълно възстановен от контузията, която го мъчеше. Не така стоят нещата с част от неговите съотборници, а именно травмите се оказаха най-големият проблем пред Зинедин Зидан (защо - четете в тази статия на SportLive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички