Бластърс има нужда от българския маестро


Бластърс има нужда от българския маестро

1867 0

През последните няколко месеца, от август, ако трябва да сме точни, най-коментираното име във футболна Индия е това на Димитър Бербатов. Феновете на Керала Бластърс са в еуфория, след като най-добрият ни футболист в последните години избра да облече синия екип на тима.

Интересното е, че по време на пресезонната подготовка, Бербо бе оставен далеч от медиите. Това е продиктувано събитие от ръководството на тима, което иска звездата им да се концентрира ицяло върху сезона, а не върху интервютата. 

"Можем да уредим интервю с всеки играч, но не и с Бербатов", обяви Дийп Синг, който се грижи за медиините изяви на играчи и треньори в Керала.

Дори когато Уес Браун бе интервюиран и попитам какво мисли за влиянието на Бербатов над младите в тима, той отговори единствено: Той е добре дошъл за младите, които имат възможност да се учат от подобен човек.

"Радост е да видиш как той играе футбол. Техниката му, начинът му на овладяване - истинска магия", споделят младите му съотборници.

"Хората мислят, че треньорът го е помолил да седи далеч от медиите, но не е така. Това е желанието на самия Бербатов", се казва в изявление на тима.

"Той е фантастичен играч. Надявам се да не покаже това, на което е способен. Репутацията му тук е на легенда. Ще видим дали е дошло времето той да покаже това, което феновете и ръководството на Бластърс искат да видят", разкри треньорът на шампионите на Индия Атлетико де Колкота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички