Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес се извини на съотборниците си и обяви: Нашата съдба е да страдаме!


Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес се извини на съотборниците си и обяви: Нашата съдба е да страдаме!
Снимка: Getty Images

29856 0

Вратарят на Аржентина - Емилиано Мартинес, който се превърна в герой за "гаучосите" във финала на Мондиал 2022, бе много емоционален след края на битката с Франция и едвам сдържаше сълзите си.

Стражът на Астън Вила, освен че се отчете с ключови намеси в редовното време и продълженията, хвана дузпа на Кингсли Коман. Той бе избран за най-добър вратар на турнира и получи приза "Златна ръкавица".

 

"Страдахме много. Мислехме, че контролираме мача, но те се върнаха. Мачът беше много, много труден. Нашата съдба е да страдаме. Отправиха ни три слаби удара и ни вкараха три гола и аз искам да се извиня на моите съотборници", бяха първите думи на Мартинес, след като Мбапе му вкара хеттрик (2 от попаденията бяха от дузпи).

"Французите имаха положение в края да спечелят и за щастие успях да спра шута с крак. Това е момент, който винаги съм мечтал да изживея. Не мога да намеря думи в момента. Аз заминах като много млад в Англия и искам да посветя този трофей на моето семейство. То е тук на трибуните и сега ще празнуваме заедно. За мен е невероятно да бъда тук и да постигна това", допълни вратарят на Аржентина.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Всеки пропуск при дузпите за Франция срещу Аржентина и магията на Мартинес (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички