Най-чаканото мнение след триумфа на Аржентина... Лионел Меси обяви голяма новина!


Най-чаканото мнение след триумфа на Аржентина... Лионел Меси обяви голяма новина!
Снимка: Getty Images

9445 0

Капитанът на Аржентина - Лионел Меси, обяви, че няма да спира с националния отбор, след като изведе тима до първа световна титла от 1986 година насам и общо трета в историята на страната.

"Гаучосите" надделяха над Франция в епичен финал, за който ще се говори дълго време. Редовното време завърши 2:2, продълженията 3:3, а при дузпите резултатът бе 4:2 в полза на аржентинците, които не сгрешиха, а в същото време Кингсли Коман и Орелиен Чуамени се отчетоха с пропуски.

"Не, няма да се отказвам от националния отбор на Аржентина. Искам да продължа да играя като световен шампион", обяви 35-годишният Лео Меси пред "TyC Sports".

"Лудост е, че всичко се случи по този начин. Много исках този трофей. Знаех, че Бог ще ми го даде, имах усещане, че ще се случи така. Сега да му се насладим", каза още Бълхата и допълни:

"Гледайки тази купа, страхотно е... Страдахме много, но успяхме. Нямаме търпение да се върнем в Аржентина и да видим каква лудница ще стане. Това е трофеят, който исках през целия си живот. Това беше моята мечта още от дете!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес се извини на съотборниците си и обяви: Нашата съдба е да страдаме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички