Удар по Бразилия! Лукас Пакета от Уест Хям виси за Световното в Катар


Удар по Бразилия! Лукас Пакета от Уест Хям виси за Световното в Катар
Снимка: Getty Images

3731 0

Още една голяма футболна звезда може да "угасне" за предстоящото Световно първенство в Катар. Футболистът на английския Уест Хям - Лукас Пакета, е получил травма, която може да го извади от терените за дълго време, предаде "L'Equipe".

Според френското издание бразилският национал е получил нелека контузия в областта от рамото, която има вероятност да го изкара от сметките на Тите за Мондиала. Самият наставник на Уест Хям - Дейвид Мойс, заяви пред медиите, че футболистът е контузен и не се знае кога ще се върне в игра.

Тази новината може да се превърне в голям удар за Уест Хям и за "Селесао", за които Пакета е ключов играч. Атакуващият полузащитник има 34 мача за своята нация, като е играл във всички с изключение на два от предишните 26 международни мача на Бразилия.

Припомняме, че Пакета премина на "Лондон Стейдиъм" срещу рекордната за Уест Хям сума на стойност 51,3 милиона паунда от състава на Олимпик Лион. 25-годишният офанзивен полузащитник играе на ниво, но все още не е отбелязал гол в десетте си изяви за тима от английската столица.

Бройката на футболистите, които могат да пропуснат Мондиала се увеличава с всеки изминал ден. Ето кой ключов за Франция играч е аут за Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички