Официално: Астън Вила уволни старши треньора си Стивън Джерард


Официално: Астън Вила уволни старши треньора си Стивън Джерард
Снимка: Getty Images

2865 0

Ръководството на Астън Вила взе решение да уволни старши треньора си Стивън Джерард, а новината бе съобщена в профилите на клуба в социалните мрежи!

Това стана факт, след като тимът инкасира нова загуба в първенството, този път при визитата си на Фулъм от 12-ия кръг. Вила допусна поражение с 0:3 във вечерта на 20 октомври, а Дъглас Луис дори бе изгонен с директен червен картон в 62-ата минута.

"Благодарим на Стивън за усилената му работа и неговата отдаденост и също така му пожелаваме всичко най-добро занапред", написаха от Астън Вила.

Стиви Джи застана начело на клуба през месец ноември 2021 г., след като преди това бе наставник на Глазгоу Рейнджърс, с който стана шампион на Шотландия. В първия му сезон Астън Вила завърши на 14-о място в таблицата, а през настоящата кампания отборът е на 17-а позиция с актив от 9 точки след 11 изиграни мача - 6 загуби, 3 равенства и 2 победи.

Легендата на Ливърпул напуска Вила с 'незабавен ефект', а на този етап няма информация кой ще изведе футболистите в неделното (23 октомври, 16:00 ч.) домакинство срещу Брентфорд от 13-ия кръг на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички