"Търчат на талази": фенове заливат Меси, стюарди ги улавят в движение (ВИДЕО)


"Търчат на талази": фенове заливат Меси, стюарди ги улавят в движение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1021 0

След броени дни започва дългоочакваното Световно първенство по футбол. То ще бъде последно за редица големи звезди, но безспорно най-ярките такива са емблемите на футбола през 21-ви век - Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Това са футболистите, които едновременно получават най-много фенска обич, но и омраза. Въпреки това никой не може да отрече величието им.

Именно звездата на Аржентина се радва на огромен интерес от привържениците в Близкия изток в момента. Това бе красноречиво демонстрирано и по време на загрявката на състава на Лионел Скалони преди приятелската среща с Обединените арабски емирства.

Тя завърши с повече от категоричен успех, след като "гаучосите" надделяха с 5:0 и отправиха ясно послание преди Световното първенство, което ще се проведе в Катар и което стартира на 20-и ноември - в неделя. Меси също не пропусна да се разпише, а освен него с гол се отличиха Хулиан Алварес, Анхел ди Мария (два гола) и Хоакин Корея.

Преди срещата, по време на загрявката обаче, Меси бе "нападнат" от привърженици. Кратко видео показва как двама такива буквално един след друг тичат стремглаво към него, но биват улавяни в движение от стюардите, които трябва да се грижат за безопасността му. Можете да видите кадрите на видеото по-долу в материала.

По време на мача пък Меси се озова на земята - цял стадион започна да се моли и кръсти - има ли контузия (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички