Обичта на фена боли: гигантен 20-метров Меси се прегъна на две със "счупен кръст" току преди Световното (ВИДЕО)


Обичта на фена боли: гигантен 20-метров Меси се прегъна на две със "счупен кръст" току преди Световното (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8438 0

Много любопитни кадри набират все по-голяма популярност в социалните мрежи. Те са обвързани с голямата звезда на Аржентина и на световния футбол Лионел Меси. В гигантски размери. И по-скоро негов макет с гигантски размери - около 20 метра.

Само дни преди старта на дългоочакваното Световно първенство по футбол, което ще се проведе в Катар, привържениците за пореден път показаха обичта си към настоящия футболист на ПСЖ. Под техните напъни, въпросният 20-метров макет се прегъна на две и над половината от коментиращите побързаха да се пошегуват, че това се нарича "счупен кръст".

Южноамериканската страна изигра последна приятелска среща около Мондиал 2022 само преди часове. "Гаучосите" надделяха с категоричното 5:0, а Лионел Меси също не пропусна да се разпише. Пред Аржентина предстоят последователно сблъсъци с Саудитска Арабия, Мексико и Полша, след като жребият събра четирите отбора в една група.

Именно по време на приятелската среща Меси се озова на земята и цял стадион започна да се кръсти и да крещи - има ли контузия (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички