Дойде моментът! Лионел Меси обяви: Не мисля, че ще играя още дълго


Дойде моментът! Лионел Меси обяви: Не мисля, че ще играя още дълго
Снимка: Getty Images

3326 0

Суперзвездата на ПСЖ и Аржентина - Лионел Меси, заяви, че по всяка вероятност раздялата му с футбола е близо. Нападателят вярва, че бъдещето му ще бъде свързано с любимата игра, но активната му кариера е към своя край. Тази година аржентинецът навърши 35 години.

"Обичам футбола, харесва ми да го играя, изпитвам удоволствие. Цял живот съм играл футбол. Сигурен съм, че професията ми в бъдеще ще бъде свързана с това, но все още не знам каква ще бъде. Не мисля, че ще играя още дълго", сподели звездата пред сънародника си Езекиел Лавеци.

Бившият национал на Аржентина попита сънародника си и дали още мечтае да завърши кариерата си в Нюелс Олд Бойс, неговият първи клуб в кариерата.

"Не знам, толкова много неща се случиха... От дете мечтаех да играя в първенството на Аржентина. Но сега всичко зависи от много неща - имам семейство, три деца, наскоро преживях много голяма промяна в живота си, която струва много на мен и семейството ми", продължи Меси.

"Сега съм го преодолял. Чувстваме се страхотно. Сега се наслаждавам на града, който ми изглежда прекрасен. Първият сезон в ПСЖ беше голяма промяна, отне много време (за адаптация). Всичко беше твърде неочаквано", завърши носителят на 7 награди "Златната топка". А ето какви големи амбиции за рекорди има Меси на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички