Диктаторски правомощия? Заповедта на Лионел Меси, която Скалони е трябвало да изпълни


Диктаторски правомощия? Заповедта на Лионел Меси, която Скалони е трябвало да изпълни
Снимка: Getty Images

1314 0

Безспорният лидер на аржентинския национален отбор - Лионел Меси, е бил категоричен пред своя наставник - Лионел Скалони, че не иска младият талант на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо, да бъде част от групата на "гаучосите" за предстоящото Световно първенство в Катар, твърди изданието "El Nacional".

Според информацията Меси не е бил никак доволен от факта, че Алехандро Гарначо "обожествява" своя съотборник в Юнайтед - Кристиано Роналдо. На Бълхата никак не му се е нравило, че младият футболист гледа да подражава във всяко едно естество на португалеца и именно заради това е говорил със Скалони да го остави извън състава.

Също така Меси не е бил впечатлен от снимките, които Гарначо споделя на Роналдо. Интересното е, че най-различни източници споделяха, че Скалони е впечатлен от уменията на 18-годишния талант и е имал намерение да го повика в своята група от 26 футболисти.

Има сериозни опасения, че докато Меси продължава да играе на национално ниво, то Гарначо го очаква съдба подобна на тази на Мауро Икарди, който бе един вид "прокуден" от състава на "гаучосите" точно заради Меси.

Междувременно Лионел Меси ще се цели в два рекорда на Марадона по време на Мондиала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички