Лео за съпругата си, лошата страна да си Меси и кое е най-хубавото време за него


Лео за съпругата си, лошата страна да си Меси и кое е най-хубавото време за него
Снимка: Instagram

3548 0

Суперзвездата на ПСЖ и Аржентина - Лионел Меси, сподели как понася голямата си популярност. Носителят на 7 награди "Златната топка" повдигна завесата и около личния си живот, което се случва доста рядко.

"Да си Меси си има лоша страна. Бих искал да остана невидим в много неща. Понякога искаш да не те гледат, да не привличаш внимание", сподели аржентинецът, след което говори за съпругата си Антонела Рокуцо-Меси.

"Познавам жена си от седемгодишен. Когато дойдох в Барселона, се виждахме веднъж седмично, но връзката ни винаги беше в мислите ми. Получавам съвети от семейството и съпругата си. Със семейството и приятелите аз не съм Меси. Най-хубавото, което ми се случва, е когато прекарвам време със семейството си".

"Научих се да се наслаждавам на нещата по различен начин. Заради възрастта си и факта, че остава все по-малко, докато всичко свърши. Днес получавам много повече удоволствие от всичко, всеки ден в клуба и с националния отбор", каза още звездата, цитиран от "Marca". Преди около 2 години Меси обяви, че има нужда от психолог, но не отида на посещение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Още футбол от България

Удар: Само 4 лиги в света са по-скучни от българската Първа лига

Българската Първа лига е сред петте най-скучни първенства не на Балканите, не в Европа, а в целия свят. Това...

Реклама
Най-четени новини

виж всички