Топ 10 играчи на Световното спрямо оценки: португалец е преди Меси и Мбапе (СНИМКА)


Топ 10 играчи на Световното спрямо оценки: португалец е преди Меси и Мбапе (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2697 0

Световното първенство по футбол приключи и равносметките продължават. Специализираният спортен сайт Sofascore изготви списък, в който включи 10-те най-добре представили се футболисти спрямо оценките, които са получили.

Любопитното е, че класацията не е оглавена нито от Лионел Меси, нито от Килиан Мбапе - единият бе избран за най-добър футболист на турнира, а другият спечели голмайсторския приз. Въпреки това номер 1 е... португалец.

И не става въпрос за Кристиано Роналдо, който определено няма да запомни с хубаво последното си световно. Оказва се, че Бруно Фернандеш се е представил най-добре според оценките, като е лидер с 8,38. Втори идва вече аржентинският герой, сбъднал голямата си мечта. Оценката на Меси е 8,27.

Трябва да се отбележи, че всъщност има още двама футболисти пред Мбапе, като той дори не е определен за най-добрия французин, тъй като пред него е Антоан Гризман (7,70). И пред двамата пък е полският вратар Войчех Шчесни (7,93).

В топ 10 попадат още футболисти, заради които според мнозина това подреждане не отговаря на видяното в Катар. Родри, Каземиро, Ричарлисон, Коуди Гакпо и Дайли Блинд допълват класацията, като можете да я видите по-долу в материала, за да разберете и каква оценка е получил всеки.

Не пропускайте и най-слабата 11-ка на Световното първенство: Роналдо и звезден аржентинец повеждат атаката (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички