Емблема в спорт след Световното: Ще се пенсионирам, вижте Роналдо - не искам да свърша така (ВИДЕО)


Емблема в спорт след Световното: Ще се пенсионирам, вижте Роналдо - не искам да свърша така (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11108 0

Един от най-емблематичните жокеи Франки Детори ще прекрати своята бляскава кариера през 2023 година. Самият той признава, че е взел това решение, след като е видял какво се случва с Кристиано Роналдо на Световното първенство по футбол.

Годината за португалеца е най-слабата в кариерата му от дълги години насам. Проблемите във вече бившия му отбор Манчестър Юнайтед бяха големи и се пренесоха и в Катар, където не показа никак добра игра. Той дори остана резерва в двата най-важни мача за тима си - първите две срещи от елиминациите, втората от които - загубена.

"Ще споделя ексклузивните новини сега. Това е нещо, за което си мисля от известно време и какъв по-подходящ ден да съобщя на света, че следващата година ще бъде последна за мен. Това е много трудно решение, защото сърцето ми иска да продължи да се състезава, но трябва да използвам мозъка си.

Тъкмо навърших 52 и следващата година ще бъда на 53. Говорих с татко си. Той е спрял на 51, подкрепя ме. Трябваше да говоря и със съпругата си и с моите деца, които се радват на това решение, защото са ме виждали твърде малко за 35 години" - споделя италианецът.

"Вижте Роналдо. Един ден играе, а на следващия е на пейката. Не искам да завърша така и да се мъча накрая да попадам за големите състезания. В момента се справям добре с конете и искам да приключа по същия начин" - допълни той за Кристиано.

Припомняме, че Роналдо към момента е без отбор, след като по време на Мондиал 2022 прекрати договора си с Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие. Излязоха информации, че Кристиано Роналдо е в Дубай и се пече трансферът на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички