Култово: посрещат медалист от Мондиал 2022 с 400-килограмов вол


Култово: посрещат медалист от Мондиал 2022 с 400-килограмов вол
Снимка: Getty Images

1603 0

Хърватският централен защитник Йошко Гвардиол заслужено ще празнува след първото си Световно първенство по футбол, тъй като съумя да достигне с родината си до бронзовите медали.

Междувременно той бе сред фаворитите за "Най-добър млад футболист" в надпреварата, но въпреки че не я спечели, той бива определян като бъдещето на световния футбол.

Моментът няма как да бъде подминат и от жителите на родното място на дядо му и баба му – Новиград, съобщава вестник zadarskitjednik.hr, където успехът на "шахматистите" ще бъде специално отпразнуван.

Гвардиол ще бъде посрещнат с печен 400-килограмов вол, а партито се организира от местния футболен клуб НОШК Новиград. Освен футболистът на РБ Лайпциг, организирано е и посрещането на всички останали национали, които решат да гостуват с бранителя.

"Организираме великолепно посрещане на нашия Йошко Гвардиол и други членове на хърватския национален отбор, ако дойдат с него. Ще завъртим на чевермето голям вол около 400 килограма, храна и напитки ще има за всички", приканиха от НК НОШК и уточняват, че мястото на събирането е обичайното за местните фенове – кафене Ношкич.

Вижте големия порок на Йошко Гвардиол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички