Световен шампион от Мондиал 1986: Неймар е поп звезда, знаменитост


Световен шампион от Мондиал 1986: Неймар е поп звезда, знаменитост
Снимка: Getty Images

1664 0

Легендарният аржентински футболист - Хорхе Валдано, говори за един от лидерите на националния отбор на Бразилия - Неймар, заявявайки, че той е звезда на поп културата.

Валдано наблегна на това, че в "Селесао" има доста звезди и че Неймар не е спечелил наградата за наградата "играч на мач" при победата на Бразилия над Южна Корея в осминафиналната фаза на  Световното първенство по футбол в Катар.

"Има звезди, които определят всеки отбор, но Бразилия има повече от един. Да, но е любопитно. Най-добрият играч на терена е Каземиро или Алисън. Но дадоха наградата за играч на мача на Неймар. Големите имена са с привилегии, а Неймар е поп звезда, знаменитост" , каза Валдано.

Може да се каже, че има известна доза истина в думите на аржентинеца. Алисън и Каземиро наистина направиха добър мач, но пък Неймар успя да намери мрежата, след като изпълни успешно дузпа.

В бразилския лагер обаче надали имат време да мислят за забележките на Валдано. "Селесао" се подготвя за четвъртфиналната си среща в Катар срещу Хърватия, а разбира се, залогът е голям - място сред четиримата най-добри в Близкия Изток.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти посочи кой е най-завършеният отбор на Мондиала в Катар .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички