Легендата Рой Кийн посече Тите жестоко: Танците в съблекалнята или клуба


Легендата Рой Кийн посече Тите жестоко: Танците в съблекалнята или клуба
Снимка: Getty Images

1196 0

Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, не е останал никак доволен от танца на националния селекционер на Бразилия Тите, с който той показа радостта си в осминафиналната фаза на Световното първенство по футбол срещу Швейцария.

Тите се превърна в сензация, празнувайки попадение на "Селесао", танцувайки на резервната скамейка заедно със своите възпитаници. Това никак не се хареса на Рой Кийн, който даде своето мнение по казуса.

"Обичам да гледам Бразилия. Световното първенство не е същото без тази нация, обичам да ги гледам, защото са брилянтни във футбола, но не и когато започнат да танцуват, особено и мениджъра", каза Кийн за "Sky Bet".

"Не разбирам как един мениджър може да танцува, когато играта все още продължава, неговият колега е на десет метра от него, това трябва да се има предвид. Играта се уважава! Оставете танците за съблекалнята или клуба", добави още ирландецът.

Мнозина почитатели на играта застават зад думите на Кийн в социалните мрежи, други пък защитават действията на Тите, възхищавайки се на неговия начин на ръководене и  близостта му с играчите.

Следващото предизвикателство пред "Селесао" се нарича Хърватия. Двете страни ще премерят сили днес (9 декември), а срещата Бразилия - Хърватия, от Световното по футбол, ще може да проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички