В Хърватия възхитени от широчината в състава на Бразилия, но се надяват да ги надиграят физически


В Хърватия възхитени от широчината в състава на Бразилия, но се надяват да ги надиграят физически
Снимка: Getty Images

1912 0

Бразилия има толкова много качествени футболисти, че спокойно може да излъчи два почти равностойни състава на Световното първенство. Това мнение изрази хърватският защитник Деян Ловрен преди четвъртфиналния мач срещу петкратните шампиони.

Бразилия разполага с два отбора на Световното първенство

"Бразилците бяха фаворити и преди началото на турнира. Те разполагат с два отбора, които могат да играят на Световното първенство. Всяка една от смените им може моментално да повлияе на който и да е мач. Уважаваме ги много за това", заяви Ловрен, цитиран от Ройтерс.

По-рано Златко Далич каза, че Бразилия изглежда "страховито" както от началото на турнира, така и при победата с 4:1 срещу Република Корея на осминафиналите. Ковачич пък се надява, че хърватите могат да надиграят съперника физически.

Хърватия ще спира Бразилия с физика

"Ние също показахме, че се намираме в добра форма. Хвърлихме много усилия до момента на Световното първенство и това важи най-вече за мача с Япония. Те играха изключително дисциплинирано и беше трудно да ги пречупим. Хубаво е, че издържахме кондиционно и вярвам, че може да се представим още по-добре", заяви той.

За Бразилия на четвъртфиналите ще се завърнат Данило и Алекс Сандро, а Неймар вече игра срещу Република Корея. Ето кога са четвъртфиналите на Мондиал 2022 и къде ще бъдат излъчени!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички