Анчелоти подчерта кои футболисти са се отличили и кой е "най-завършеният отбор" на Световното първенство по футбол


Анчелоти подчерта кои футболисти са се отличили и кой е "най-завършеният отбор" на Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1724 0

Един от най-добрите треньори в последните десетилетия - Карло Анчелоти, коментира настоящото Световно първенство по футбол в Катар. Италианският специалист говори пред Corriere dello Sport и сподели кой е "най-завършеният отбор" сред участниците на Мондиал 2022.

Това се случва броени часове преди първия от двата дни на четвъртфиналите, където първо ще премерят сили Бразилия и Хърватия, а минути по-късно: Аржентина - Нидерландия.

"Бразилия е най-завършеният отбор. Имат качество, свежест и опит в ситуации, като това е от голямо значение. Но съм любопитен да видя Англия срещу Франция. Манталитетът остава английски. На това Световно първенство нямаше новини, но имаше няколко изненади", сподели Анчелоти пред авторитетното издание в родината си. 

Старши треньорът на Реал Мадрид, който постигна куп успехи начело на "викингите" през миналия сезон подчерта и част от футболистите, които са се отличили по време на надпреварата: 

"Няколко души се откроиха, само известни имена: Мбапе, Ричарлисон, Винисиус, Белингам, Хулиан Алварес и Буну, вратарят на Мароко, който се представи много добре миналата година в Севиля", добави специалистът.

Вижте до какъв куриоз се стигна по време на пресконференцията на Бразилия, в която участие взе и Винисиус! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички