Микел Артета коментира ситуацията с Габриел Жезус и намекна, че Арсенал ще търси нов нападател през зимата


Микел Артета коментира ситуацията с Габриел Жезус и намекна, че Арсенал ще търси нов нападател през зимата
Снимка: Getty Images

1291 0

Старши треньорът на Арсенал - Микел Артета, все още не знае кога Габриел Жезус ще се възстанови от контузията в коляното и намекна, че клубът може да потърси различни опции за негов заместник по време на зимния трансферен прозорец.

Нападателят получи травма по време на последния мач на Бразилия от груповата фаза на Световното първенство в Катар и впоследствие претърпя операция, която според първоначалните прогнози ще го извади от терените за поне 3 месеца.

"Неговата липса ще се усеща, защото той дава много на отбора ни", категоричен бе Артета, цитиран от "Reuters". "Когато знаем със сигурност колко време ще се възстановява и кога ще бъде отново на линия, тогава ще можем да прегледаме опциите пред нас и да вземем решение. Знаем само, че той трябваше да се оперира, а лечението му ще върви ден за ден и седмица за седмица", добави испанецът.

Арсенал има преднина от 5 точки пред Манчестър Сити на върха в класирането на английската Висша лига. Следващият двубой на "артилеристите" е лондонско дерби с Уест Хям, което ще се проведе на 26 декември! Мондиал 2022 приключва на 18 декември...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Барселона пратил свои хора в Катар да гледат звезда на Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички