След първото завъртане: Има само един фаворит на Световното по футбол (ВИДЕО)


След първото завъртане: Има само един фаворит на Световното по футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5444 0

Епизод №8 на предаването "Точно попадение", което SportLive.bg представя съвместно със Sesame.bg, е посветено на категоричността, с която Бразилия стартира Световното първенство по футбол в Катар. "Селесао" тотално надигра Сърбия в откриващия мач за двата тима и заслужено спечели с 2:0, като и двете попадения бяха реализирани от централния нападател на Тотнъм, който до скоро лекуваше контузия -  Ричарлисон.

Класата на фаворита за титлата

Южноамериканският тим определено трябваше да поизчака малко повече от едно полувреме, за да поведе в срещата срещу западните ни съседи, които така и не успяха да отправят точен удар. Опита в топ 5 първенствата на Европа за офанзивната част от селекцията на "Селесао" определено си каза думата, като редакторите на SportLive.bg разгледаха представянето на всеки един измежду Ричарлисон, Винисиус, Неймар, както и представянето на дефанзивната двойка - Каземиро и Пакета. 

Сбърка ли Драган Стойкович - Пикси при избора на игрова схема?

Селекционерът на Сърбия не заложи на двама централни нападатели в началото на срещата, като Душан Влахович влезе чак в края на втората част, което до голяма степен повлия на атаката на "орлите". Кой бе по-правилния избор за Драган Стойкович и какво трябва да промени, за да може Сърбия да има шанс да излезе от групата посока осминафиналите, може да гледате във видеото по-долу.

Бразилия напълно оправда очакванията на анализатори и специалисти

По никакъв начин не можем да подценим отбора на Сърбия, които така и не намериха отговор за освободената и креативна игра на Бразилия. Преди старта на Мондиал 2022, селекцията на "Селесао" бе най-големия фаворит, а след срещата можем да си отдъхнем и да потвърдим, че анализаторите този път не сбъркаха с прогнозите си - нещо, на което станахме свидетели в предходните дни. 

Мнението на нашите редактори за останалите три срещи, които се изиграха вчера (24.11) може да видите във ВИДЕОТО по-долу, а ТУК може да чуете и прогнозите им за първите 4 срещи от втория кръг на груповата фаза в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички