Нерви, здраво "клане" и тежки битки ни чакат на Световното първенство 2022 ДНЕС (ВИДЕО)


Нерви, здраво "клане" и тежки битки ни чакат на Световното първенство 2022 ДНЕС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2774 0

Очаква ни взривоопасен ден на Световното по футбол 2022 - в предаването "Точно попадение" обсъдихме всичко това, което предстои да се случи днес, както и интересни прогнози за пазари като картони, корнери и много други за предстоящите битки - гледайте. 

Какво да очакваме на Световното днес? 

Още в първата среща има страшно много драма за решаване - Уелс и Иран имат нужда от задължителна победа. Иранците, при загуба, могат да се простят с всякакви шансове за класиране. За Уелс ситуацията е сходна, защото поражение днес ще остави тима да се надява на успех над Англия в последния кръг - колко възможно е това? 

В 15:00 домакинът Катар играе със Сенегал, като азиатската селекция определено отстъпва по класа на своя опонент. Въпреки това партньорът ни "Sesame" предлага няколко изключителни пазара за различни развои по ключови битки на терена - вижте какви във видеото! 

в 18:00 по всяка вероятност ще станем свидетели на най-интересния откъм футбол за деня двубой между Нидерландия и Еквадор. Гледайте видеото, за да разберете какви са проблемите пред двата тима и защо равенството устройва и двата отбора. 

В последния двубой Англия и САЩ обещават динамичен и бърз футбол - рецептата на "янките" за победа също може да видите във видеото - приятно гледане, а след това се насочете към факторите, които превръщат Германия в аутсайдер на Световното по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички