"Златното поколение" на Белгия излиза срещу тим, който няма гол на световни футболни финали


"Златното поколение" на Белгия излиза срещу тим, който няма гол на световни футболни финали
Снимка: Getty Images

1036 0

Един от фаворитите на Световното първенство по футбол - Белгия стартира турнира в Катар със символично домакинство срещу Канада - отбор, който над 30 години не успя да се класира на световни футболни финали. Очаквано, Sesame.bg определя "червените дяволи" като абсолютен фаворит и предлага коефициент от 1.55 за победа на Белгия, докато за Канада този пазар е оценен на 6.38. Равенството е оценено с 4.59.

"Кленовите листа" нямат отбелязан гол на световно първенство

Още преди да потърсят какъвто и да е положителен резултат в Катар, Канада ще трябва да потърси първото си попадение на световни футболни финали, тъй като "кленовите листа" нямат такова в историята. Все пак, анализаторите смятат, че северноамериканския тим е способен да прескочи първото си препятствие и предлагат коеф. 1.61 за над 0.5 гола за Канада в срещата, докато коефициентът с обратен знак е 2.37. Не са лоши шансовете и двата тима да отбележат попадение, като този пазар е оценен на 1.90.

"Златното момче", което може да отбелязва, но и да асистира

Кевин де Бройне в последните години е един от най-добрите халфове в света, а уменията му да разпределя играта в срещата на терена са равносилни и на усета му към попаденията. При отсъствието на Ромео Лукако в срещата с Канада, можем да очакваме, че атакуващият полузащитник със сигурност ще се опитва да отбележи с прецизните си удари от средна и далечна дистанция. Sesame.bg оценява шанса на Де Бройне да отбележи попадение по всяко време на 2.76, докато за една и повече асистенции коеф. е 2.00. При отсъствието на Лукако - голмайсторът на Белгия на световни първенства, очакванията ще паднат върху Еден Азар, който дори да не е сила в клубния си Реал Мадрид, за страната си винаги се раздава до край, а пазарът за това Азар да е голмайстор по всяко време е оценен на 2.85. 

Вижте още: Прогнозите на специалистите в предаването "Точно попадение" 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички