Кристиано Роналдо и Португалия стартират последния си поход заедно към Световната купа


Кристиано Роналдо и Португалия стартират последния си поход заедно към Световната купа
Снимка: Getty Images

2177 0

Един от дежурните фаворити на световни футболни финали - Португалия, стартира похода си в Катар, а първото препятствие пред Кристиано Роналдо и компания е вторият най-млад отбор на Мондиал 2022 - Гана. Очаквано, европейският първенец от 2016 година е изявен фаворит, а Sesame.bg предлага коеф. 1.38 за победа на "мореплавателите", докато шансовете на "черните звезди" са оценени на 9.30. Равенството е с коефициент 5.40. 

Роналдо милее за родината, но ще успее ли да бъде водачът, който всички очакват? 

Проблемите около мегазвездата в клубния му тим - Манчестър Юнайтед, което доведе и до прекратяване на договора му, може и да дадат отражение в Катар, но обкръжението му и самият Роналдо неколкократно гарантираха, че е готов за последния танц на Световните финали тази година. Sesame.bg предлага 1.94 коеф. за Кристиано да отбележи по всяко време, а ако нападателят бъде първи голмайстор в срещата, коефициентът скача до 4.00. Младата защита на Гана и опита, който липсва в състава могат да бъдат предпоставка за глупави нарушения в наказателното поле, а Роналдо почти няма пропуск от бялата точка, за това ако футболистът съумее да отбележи повече от 2 гола срещу "черните звезди", букмейкърът дава 5.00 коефициент. 

Ще успее ли младата Гана да се противопостави на опитната Португалия?

Африканският тим има една единствена среща с Португалия и то на Световното първенство през 2014 година в Бразилия, където "черните звезди" отстъпиха на "мореплавателите" с 2:1. Тогава Роналдо донесе победата на своя тим с късен гол в 80', но Гана все пак успява да затрудни европейците. Sesame.bg предлага коеф. 2.00 за гол на Гана в срещата, а ако африканците съумеят да отбележат още през първата част, то коеф. скача на 5.50. 

Вижте още: Прогнозите на специалистите в епизод №4 на предаването " Точно попадение"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички