Развитие по темата "Стърлинг" - полицията в Англия извърши два ареста


Развитие по темата "Стърлинг" - полицията в Англия извърши два ареста
Снимка: Getty Images

1812 0

Британската полиция е арестувала двама мъже, които може би са замесени в обира на дома на национала на Англия Рахийм Стърлинг - това се казва в разпространено изявление на органите на реда в графство Съри, на чиято територия се намира имението на 27-годишния нападател.

Домът на футболиста на Челси бе ограбен на 3 декември, а заради този инцидент той напусна лагера на "Трите лъва" на Мондиал 2022 и не бе на разположение на Гарет Саутгейт за осминафиналната среща срещу Сенегал, спечелена с 3:0.

"Двама мъже бяха арестувани по подозрение в опит за грабеж снощи, 6 декември, в района на Оксшот. Те са задържани. Продължава разследването, за да се установи дали има връзка между тези арести и проникването с взлом в къщата, за което бе съобщено през уикенда", гласи изявлението на полицията, в което се добавя, че за задържането на лицата са използвани кучета и полицейски хеликоптер.

Според "Daily Mail", общата стойност на откраднатото от бившия играч на Манчестър Сити е около 300 хиляди британски лири! Изданието припомня, че това не е първият път, в който семейството му става жертва на обир - през 2018 година крадци нахлуват в дома му в Чешир. След това той решава да инсталира 24-часова система за сигурност и да си купи ротвайлер, който се казва Окан и струва 15 000 лири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Насер Ал-Хелаифи не скри - ПСЖ иска една от звездите на Англия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички