Невил изуми: Имаме най-добрия десен бек в света, който може да се справи с Мбапе


Невил изуми: Имаме най-добрия десен бек в света, който може да се справи с Мбапе
Снимка: Getty Images

2937 0

Бившият английски национал Гари Невил направи любопитно изказване по повод предстоящия 1/4-финален двубой от Световното първенство по футбол между "Трите лъва" и Франция. Според настоящия футболен експерт неговият тим разполага с най-добрия десен защитник в света, който единствен може да спре звездата на "петлите" Килиан Мбапе.

"Нямам търпение да гледам мача Англия срещу Франция в събота вечер. Мисля, че и момчетата нямат търпение. Това е мач, в който можем да загубим, знаем това, те са световни шампиони и са фантастичен отбор.

Винаги съм смятал, че можем да се наслаждаваме на такива мачове, защото тук напрежението е по-малко, отколкото в мача със Сенегал. В крайна сметка, ако бъдете нокаутирани там, ще започне истински ад", коментира Невил пред "Sky Sports".

"Мисля, че имаме най-добрия десен бек в света, който може да се справи с Килиан Мбапе. От гледна точка на физика, скорост и опит, аз не мога да посоча никого, който е по-добър от Кайл Уокър, който да се изправи срещу Мбапе.

Това не означава, че може да го удържи за 90 минути, защото Мбапе е сензационен и специален играч. Но имаме шансове, защото Уокър може да се сравни с него в някои аспекти", допълни бившият капитан на Манчестър Юнайтед. А ето каква кошмарна причина накара Стърлинг да напусне Катар и да се върне у дома. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички