Люк Шоу предупреди англичаните за Мбапе и Франция


Люк Шоу предупреди англичаните за Мбапе и Франция
Снимка: Getty Images

1295 0

Бранителят на Англия - Люк Шоу, говори преди предстоящия четвъртфинален дуел на Мондиал 2022 за отбора му срещу Франция.

Играчът на Манчестър Юнайтед остава нащрек за Килиан Мбапе, но призова съотборниците си да не се фокусират само върху звездата на ПСЖ.

"Очевидно след представянето му срещу Полша и двата гола ще има още повече разговори за него. Но ние и преди знаехме, че той е играч от световна класа. Мисля, че би било много наивно от наша страна да се фокусираме само върху него. Те са действащи световни шампиони и ние трябва да мислим как да ги неутрализираме като отбор", каза Шоу, цитиран от ДПА.

"Те имат брилянтни играчи на всички постове, така че не бива да мислим само за Мбапе", добави той.

"Доволни сме от победата над Сенегал, записахме още една суха мрежа. "Бяхме прецизни пред гола, защитавахме се добре, нямаше много шансове за тях. Трябва да сме на 100 процента, за да спечелим мача с Франция и знаем добре това. Мисля, че трябва да играем на още по-добро ниво, защото Франция е много добър отбор", коментира Люк Шоу. А какво иска да стори Челси с национал на "трите лъва", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички