Тайсън Фюри със силно съобщение до английския национален отбор след Мондиал 2022


Тайсън Фюри със силно съобщение до английския национален отбор след Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

1679 0

Тайсън Фюри изпрати съобщение до националния отбор на Англия след разочароващото им отпадане от Световното първенство по футбол от Франция в събота вечер (10 декември).

Световният шампион в тежка категория е голям привърженик на своя национален отбор, като е забелязван многократно да празнува големи английски победи. Той дори е планирал да присъства на мача с Франция в Катар, но не успя да пътува, тъй като е имал ангажимент в същия ден.

Фюри използва социалните мрежи, за да изпрати съобщение до отбора, както и до феновете. Той призова привържениците да бъдат търпеливи с играчите и да останат обединени, вместо да се обръщат срещу "трите лъва".

"Дръжте главите си горе лъвове. Подкрепяйте нашия отбор. Подкрепяйте нашите момчета. Подкрепяйте нашия отбор в победа и в поражение", написа Фюри.

Малко след началото на Мондиала в Катар Тайсън Фюри излезе на препълнения "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", където успя да сломи сънародника си Дерек Чисора в сблъсък, на който бяха заложени титлите на Циганския крал, но той успешно ги защити.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Юнайтед погна рефера на Англия - Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички