Треньорът на Манчестър Юнайтед с призив към Хари Магуайър


Треньорът на Манчестър Юнайтед с призив към Хари Магуайър
Снимка: Getty Images

2295 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, призова Хари Магуайър да покаже същата форма за своя клуб, каквато е показал с екипа на Англия по време на Мондиал 2022.

Централният защитник записа само 4 мача във Висшата лига, преди да замине в Катар с националния си отбор, но въпреки това там бе твърд титуляр в състава на Гарет Саутгейт. След като "Трите лъва" бяха елиминирани от Франция на 1/4-финалите, Тен Хаг се надява, че бранителят ще се завърне на "Олд Трафорд" с по-голяма увереност, защото се е представил стабилно:

"Мисля, че той направи добро Световно първенство. Беше наистина постоянен. Мога само да го подкрепя. Много пъти са ме питали дали е достатъчно добър, за да играе при мен и мисля, че е очевидно, че той може да играе на най-високо ниво", каза наставникът на Юнайтед на пресконференция, цитиран от "Fotmob".

"От него зависи да покаже същата увереност на терена, но досега не го правеше във всичките мачове на Манчестър. Когато е уверен, както сега, той е изключително важен футболист за нас. Той има високи стандарти, иска да играе на най-високо ниво, иска да бъде лидер на защитата... всичко си зависи от него. Сигурен съм обаче, че има потенциал. Хари ще получи своя шанс. Искаме от него да донесе тази енергия, с която играеше за Англия, и в Манчестър Юнайтед", допълни още Ерик тен Хаг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Вече е ясно" - Златан Ибрахимович посочи световния шампион, коментира и раздялата между Роналдо и Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички