Проговори защитникът на Хърватия, който бе "омагьосан" от Лионел Меси


Проговори защитникът на Хърватия, който бе "омагьосан" от Лионел Меси
Снимка: Getty Images

3000 0

Във вторник вечер (13 декември) Аржентина победи Хърватия с 3:0 и се класира за финала на Мондиал 2022 в Катар.

В тази битка срещу "шахматистите", Лионел Меси се отчете с гол и асистенция, а по този начин се изравни с Килиан Мбапе на върха в голмайсторската класация на Световното първенство - и двамата имат по 5!

И ако попадението на Бълхата от дузпа не бе особено зрелищно, то не така стоят нещата с головия пас, който даде на Хулиан Алварес в 69-ата минута и с който резултатът стана класически... Тогава футболистът на ПСЖ залъга ефектно Йошко Гвардиол, за да навлезе в наказателното поле и да "заложи" топката на пътя на младока от Манчестър Сити.

В коментар преди малкия финал в Катар (Хърватия - Мароко, 17 декември, 17:00 ч.), "омагьосаният" защитник на РБ Лайпциг заяви следното: "Това беше хубаво изживяване, макар че вече бях играл срещу него на клубно ниво през миналия сезон".

"Той е напълно различен тип играч в националния си отбор. Гордея се, че играх срещу него, въпреки че загубихме. Това беше ценен опит и един ден ще мога да казвам на децата си, че съм играл срещу най-добрия футболист в историята. Предполагам, че следващият път ще го победим...", бяха думите на 20-годишния бранител, цитирани от "Daily Mail", след като бе запитан за гореспоменатия момент от сблъсъка с "гаучосите".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Босът на ПСЖ разкри важна информация за бъдещето на Меси в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички