ВИДЕО: Истинска магия от Меси! Това ли е иконичният момент на Лео на Световното първенство?


ВИДЕО: Истинска магия от Меси! Това ли е иконичният момент на Лео на Световното първенство?
Снимка: Getty Images

4998 0

Аржентина разби с 3:0 Хърватия в първия полуфинал на Световното първенство в Катар. Лионел Меси и компания се забавляваха на терена и стигнаха лесно до успеха. За това спомогнаха и грешките на „шахматистите“, започнали с идиотската такава на Деян Ловрен преди да се стигне до дузпата за „гаучосите“.

В герои за латиноамериканците се превърнаха Лионел Меси и Хулиан Алварес. 35-годишният гений реализира дузпата, с която откри резултата и асистира за третия гол на нападателя на Манчестър Сити в 69-ата минута.

Именно при асистенцията му Лео влезе под светлината на прожекторите в Катар в пълния си блясък. Той получи топката на десния фланг. Меси показа истински миг на магия, буквално подигравайки се с Йошко Гвардиол. Аржентинецът му „счупи“ кръста на няколко пъти, преди да нахлуе в пеналта и да пусне към точката на дузпата, откъдето Алварес матира Ливакович, за да фиксира крайния резултат – 3:0.

Така Меси показа истинския потенциал точно, когато беше най-необходимо и изигра ключова роля за класирането на тима за финала.

ВИЖТЕ МАГИЯТА НА ЛЕО МЕСИ:


 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички