Хърватското изкушение Ивана Кнол: Предлагаха ми брак, заплашваха ме, а аз се забавлявам


Хърватското изкушение Ивана Кнол: Предлагаха ми брак, заплашваха ме, а аз се забавлявам
Снимка: GettyImages

11028 0

Хърватия за второ поредно световно първенство впечатли със страхотно представяне и остана само на крачка от нов финал. На Мондиала в Катар обаче балканците освен с игра, впечатлиха и с визия.

За нагорещените страсти на турнира в Близкия Изток се погрижи хърватската моделка Ивана Кнол, която мотивираше своите сънародници да се борят и едновременно с това привлече много неутрални фенове на страната на своята родина.

Страхотно изглеждащата Кнол постоянно бе пред обективите на фотографите на Световното, а всеки в близост до нея искаше снимка за спомен. Далеч по-сериозни неща обаче са били искани от моделката като например предложения за брак по време на надпреварата. За това разкрива самата тя, цитирана от "Daily Mail".

"Аз само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не съм заинтересована да се срещам с никого тук, а да усмихвам хората. Това е всичко", заяви Кнол и разкри любопитни случки по време на Мондиала.

"Феновете, които срещам навсякъде, ме обичат. Когато сега ходя на мачове обаче, приятелите ми не искат да седят с мен и отиват другаде, заради камерите", допълни още тя.

Кнол шокира, признавайки, че футболисти са ѝ предлагали брак по време на първенството. Освен това, тя е била заплашена да получи забрана за стадионите, поради провокативното си облекло.

Ето как Кол нападна съдията след отпадането на "шахматистите" от полуфинала на Световното

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички