Президентът на ПСЖ даде важна информация, свързана с бъдещето на Лионел Меси в клуба


Президентът на ПСЖ даде важна информация, свързана с бъдещето на Лионел Меси в клуба
Снимка: Getty Images

2023 0

Бъдещето на Лионел Меси в ПСЖ е все още несигурно, тъй като договорът му изтича следващото лято. Името на Аржентинеца все повече и повече се свързва с напускане на клуба. Неговият бивш клуб Барселона също показа интерес да го върне на "Камп Ноу" на няколко пъти.

Увереността на Хелаифи

Президентът на френския гранд Насер Ал-Хелаифи обаче е уверен, че седемкратният носител на "Златната топка" е щастлив във френската столица. Той вярва, че нападателят ще удължи престоя си в клуба от Лига 1. Ал-Хелаифи каза, че ще обсъди същото с Меси след приключването на Световното първенство по футбол в Катар.

"Потвърждавам хиляди пъти, че Лео Меси е много доволен в ПСЖ. Мисля, че той иска да остане, ще обсъдим това внимателно след края Световното първенство", каза Хелаифи пред "Rothen s'enflamme".

Какво предстои за Меси?

Меси ще се изправи срещу клубния си съотборник Килиан Мбапе на финала на Световното първенство по футбол. И двамата нападатели са в невероятна форма на турнира.

В момента те споделят първата позиция при голмайсторите, като са отбелязали по пет гола всеки. Мбапе ще иска да стане двукратен световен шампион, а капитанът на Аржентина ще отчаяно иска най-накрая да се докопа до неуловимия трофей от Мондиала.

Меси се намира и в добра форма за парижани до момента през сезона, като може да се похвали с 12 гола и 14 асистенции в 19 мача във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меси даде интересно интервю, в което разказа повече за своя живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички