Поглед отвътре: португалски национал коментира неловката среща на Роналдо с Фернандеш


Поглед отвътре: португалски национал коментира неловката среща на Роналдо с Фернандеш
Снимка: Getty Images

1823 0

Името на Кристиано Роналдо не спира да се споменава, като този път повод за това не са изявите му на терена, а упреците, с които заля Манчестър Юнайтед. И докато от клуба обмислят как да подходят, португалецът вече се подготвя за Световното първенство по футбол в Катар.

И докато Португалия вече се подготвя за Мондиала, от съблекалнята на „мореплавателите“ излязоха любопитни кадри, от които се вижда не особено сърдечния поздрав, който Бруно Фернандеш отправи към съотборника си в Манчестър Юнайтед. Двамата се поздравиха, но на влизане Бруно съвсем вяло докосна Роналдо и побърза да му обърне гръб. След това обаче двамата се здрависаха, но Бруно побърза да отиде към друг съотборник.

Жоао Марио, друг португалски национал, обаче заяви, че не е имало напрежение в съблекалнята и между играчите на Манчестър Юнайтед няма никакви проблеми. Полузащитникът на Бенфика разкри, че Бруно Фернандеш тогава е бил обект на шеги, защото е закъснял за лагера.

„Бруно (Фернандеш) беше един от последните, които пристигнаха, а Кристиано (Роналдо) го попита дали не е отишъл с лодка. Това беше шега между тях“, сподели пред „CMJornal“ Жоао Марио, който е бил в съблекалнята в този момент.

И докато Кристиано Роналдо вече мисли изцяло за Мондиала, Ерик тен Хаг и ръководството на Манчестър Юнайтед обмислят как точно да подходят към създалата се ситуация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички